به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی این شهرستان، علی ممیزی با اشاره به اینکه استفاده از پهباد برای سمپاشی مزارع علیه آفات یکی از روشهای نوین سمپاشی است، اظهار کرد: با توجه به کنترل هوشمند پهباد، انجام سمپاشی بهصورت دقیق و یکنواخت انجام میشود، بهطوریکه این مهم منجر به افزایش بهرهوری در عملکرد سمپاشی و جلوگیری از اتلاف سم ناشی از خطای انسانی در بهکارگیری ابزار و محدودیتهای وسایل و ماشینآلات میشود.
رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: از طرفی چون تراکتور و سمپاش در مزرعه تردد نمیکند باعث جلوگیری از خسارت رسانیدن به گیاه و کاهش عملکرد محصول نیز میشود.
وی بابیان اینکه پهباد ها به دلیل حرکت پروازی قابلملاحظه قابلیت بهکارگیری برای سمپاشی در نقاط صعبالعبور را بدون هرگونه محدودیتی دارند، یادآور شد: استفاده از پهباد از بروز بیماریهای تنفسی و مسمومیت کاربران (کشاورزان) به میزان قابلتوجهی جلوگیری میکند.
ممیزی همچنین در خصوص صرفهجویی در مصرف سموم با استفاده از پهباد خاطرنشان کرد: میزان مصرف محلول سم با پهباد ۱۰ لیتر در هکتار است درصورتیکه این میزان در سمپاشی با توربولاینر به ۲۰۰ لیتر در هکتار و در سایر روشهای سمپاشی حتی به ۴۰۰ لیتر نیز میرسد.
رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مشهد ابراز کرد: سال گذشته نیز مبارزه با آفت سن گندم و جو در سطح ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی مشهد با پهباد سمپاشی شد.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما